Loading...
House Freislich2018-05-10T12:35:51+00:00

Project Description

The house that sits in the middle of the property consists of four obtusely positioned rectangular blocks connected by a long corridor leading into the Living area. The cantilevered first floor supported at the ends by two steel columns encompasses the living area that opens onto the pool area. The glass walls that face this semi-triangular configuration ensure a dramatic visual connection between interior and exterior. Although the house portray in a distinctly neo-modern idiom it is an authentic exploration of site specific architecture, magnified by the seasonal play of light. This home exemplifies the creative energy between the architect and his client, resulting in a work of art with the site as backdrop.

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Orton Architects